2024. május 12. - Pongrác

Vb: Belső feszültség az angoloknál is

Elmarasztalta a csapat korábbi kapitányát, John Terryt a dél-afrikai világbajnokságon szereplő angol labdarúgó-válogatott szakvezetője, Fabio Capello, mivel a védő a nemzeti együttes belső ügyeiről beszélt egy angol napilapnak.
2010. június 22. kedd 15:41 - HírExtra
"Nagyon nagy hibát követett el. Nem értem, miként fordulhatott elő, hogy a médiának panaszkodott ahelyett, hogy engem keresett volna meg" - dühöngött az olasz mester, aki hozzátette nincs szó olyan játékos forradalomról, mint a franciák esetében, akik Nicolas Anelka hazaküldése miatt bojkottálták a vasárnapi edzést, mert ebben az esetben mindössze egy játékos hibázott.

A botrány vasárnap robbant ki, amikor a Chelsea középső védője arról nyilatkozott, hogy az Algériával szemben elért, csalódást keltő 0-0-s döntetlen után a csapat kilenc játékosa összeült, hogy megbeszéljék a problémákat.

"Nem állt szándékomban magamra haragítani a szövetségi kapitányt vagy a játékostársaimat. Ha ez mégis megtörtént volna, akkor bocsánatot kérek tőlük. Nem szeretném bomlasztani a csapategységet. Mostantól kizárólag az utolsó csoportmérkőzésünkre koncentrálok" - kért elnézést Terry.

Az üggyel kapcsolatban Frank Lampard is megszólalt, aki részt vett az ominózus esti találkozáson. A Chelsea középpályása szerint csapattársát és barátját félreértették.

"Ilyen az igazi John. Néha kicsit heves. Most is ez történt. A péntek esti egy szokásos találkozó volt, minden héten tartunk néhány ilyet, hogy megbeszéljünk különböző dolgokat" - mondta Lampard.

Anglia nehéz helyzetben van, ugyanis az amerikaiak és az algériaiak ellen egyaránt döntetlent ért el, így a továbbjutáshoz szerdán nyernie kell utolsó csoportmérkőzésén Szlovénia ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását