2024. április 25. - Márk

Egy hatalmas hagyaték története

Minden csillag halála után lesz legenda, viszont ez Michael Jacksonra nem igaz: ő eddig is legenda volt. Annyi viszont bizonyos, hogy egy évvel a halála után több mint 70 százalékkal emelkedtek a dalaiból származó bevételek.
2010. június 21. hétfő 09:26 - HírExtra
Howard Weitzman jól dolgozott: Jacko őt bízta meg azzal, hogy kezelje azt az irdatlan vagyont, mely a rádióállomások pozitív hozzáállása miatt duzzadhatott ilyen mértékben: a jogdíjakból származó jövedelem megemelkedhetett. Nem véletlenül eshetett rá a választása; ő a leghíresebb hagyatéki ügyvéd, ő kezeli Marlon Brando és a Los Angeles-i kormányzó, Arnold Schwarze¬negger majdani hagyatékát is.

A Man in the Mirror, a Jam, a You Are Not Alone és a Smooth Criminal volt az a négy dal, amit a legtöbbet játszottak a rádióállomások. Bár Jackson vagyonát egymilliárd dollárban állapították meg, eddig nemigen adakozott Weitzman a hatalmas összegből.

A mostani jó mérleg miatt azonban nemrég úgy határozott, hogy utólag kifizeti Los Angeles városának Jacko temetésének költségeit. A 293 millió forintnyi összeg egyik fele a hagyatékból megy, a másik felét a Jackson-koncert szervezője, az AEG állja.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását