2024. április 19. - Emma

Vihar: vörös riadó

Kedden is piros riasztás van érvényben éjfélig az ország északi, középső és délnyugati részein a viharok miatt; hétfő estétől kedd reggelig összesen 103 helyre riasztották az országban a katasztrófavédelem munkatársait - olvasható az OMSZ honlapján.
2010. június 1. kedd 10:03 - HírExtra
Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatásában az olvasható, hogy Alpokalján és az egyes alföldi régiókban várható a legkevesebb csapadék. Főként az Alföldön helyenként rövid időre a nap is kisüt.

Az északnyugati szél a Dunántúlon és helyenként a középső országrészben gyakran viharossá fokozódik. Máshol további tartós, kiadós eső valószínű.

Szentes György, az Országos Katasztrófavédelem szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy kedd hajnalig összesen 103 helyre riasztották munkatársait, zömében szivattyúzni kellett, de a fakidőlés is problémát okozott. A szóvivő szerint a legtöbbször Nógrád, Somogy és Pest megyében riasztották a katasztrófavédelmet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását