2024. május 7. - Gizella

Törölték a milánói járatokat

A hamufelhő miatt nem indultak el Ferihegyről a milánói járatok vasárnap délelőtt és törölték az onnan Budapestre közlekedő járatokat is.
2010. május 9. vasárnap 11:18 - HírExtra
Szilágyi Károly, a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta: ez a délelőtt folyamán két induló és két érkező járatot jelentett.

Az izlandi vulkáni hamufelhő miatt az olasz hatóságok vasárnap reggel jelentettek be légtérzárat a félsziget északi területének jelentős része fölött reggel 8-tól délután 2 óráig.

Az ENAC polgári repülésügyi hatóság közleménye szerint bezárták egyebek közt Milánó Malpensa és Linate repülőterét, az idegenforgalmi szempontból fontos Velence, Trieszt és Rimini légikikötője viszont nyitva van.

Szilágyi Károly arra kérte a vasárnap utazni szándékozókat, hogy a repülőtér honlapján, vagy az érintett légitársaságoknál érdeklődjenek az esetleges menetrendváltozásokról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását