2024. május 20. - Bernát, Felícia

A Fulham edzője szerint az Atlético Madrid az EL-döntő favoritja

Az Atlético Madrid a jövő szerdai labdarúgó Európa Liga-döntő esélyese Roy Hodgson, a másik résztvevő Fulham vezetőedzője szerint. "Riválisunk sokkal közelebb van a spanyol bajnokság élcsapataihoz, mint mi az angol élvonal legjobbjaihoz" - jelentette ki a Gera Zoltánt is foglalkoztató londoni gárda trénere.
2010. május 7. péntek 21:12 - HírExtra
Danny Murphy, a Fulham középpályása kiemelte, hogy a riválisnál olyan nemzetközileg elismert játékosok futballoznak, mint a portugál Simao Sabrosa, vagy az argentin Sergio Agüero, akik szerinte "ugyan 80 percig csendben lehetnek, de egyetlen pillanat alatt olyan varázslatot mutathatnak be, amely megváltoztatja a mérkőzést".

A Fulham 131 éves történetének legnagyobb sikerében jelentős szerepet vállalt Gera is, aki Bobby Zamorával holtversenyben csapata legeredményesebbje volt hat góllal a hamburgi fináléig vezető menetelés során, ráadásul az elődöntőben a magyar támadó szerezte a továbbjutást érő találatot. A Fulham soha nem nyert egyetlen trófeát sem a 2002-es Intertotó Kupán kívül.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását