2024. március 29. - Auguszta

Daróczi Dávidot nagyapja mellé temetik

A tragikus körülmények között elhunyt volt kormányszóvivőt, Daróczi Dávidot holnap helyezik örök nyugalomra a Csepeli temetőben délután 2 órakor. Daróczit komoly biztonsági intézkedések mellett kísérik utolsó útjára.
2010. április 13. kedd 14:00 - HírExtra
A csepeli temetőben már nagyban szervezték a biztonsági intézkedéseket Daróczi Dávid temetése kapcsán. Az elővigyázatosságot az indokolja, hogy a szertartáson várhatóan Bajnai Gordon miniszterelnök, és több politikus is megjelenik. A néhai szóvivőt a kormány saját halottjának tekinti.

Tegnap délután egy rendőr és több civil autó érkezett a temetőbe, a ravatalozó helyiségében pedig eligazítást tartottak a civil ruhásoknak. Liptai Claudia szerelmét szerda délután két órakor helyezik végső nyughelyére görög katolikus szertartás szerint, a roma temetkezési hagyományokat is figyelembe véve. - tudta meg a Bors

– Csak annyit mondhatok, hogy a Miniszterelnöki Hivatal a családdal együtt rendezi a temetést – nyilatkozta a Borsnak Szalay László, a csepeli temető főigazgatója.

A Bors a csepeli temető dolgozóitól megtudta, hogy az elhunyt kormányszóvivő sírját csak ma ássák meg. Daróczi Dávidot az 52-es parcellába, nagyapja sírhelye mellé temetik, és külső ravatalnál búcsúztatják el szerettei, barátai és tisztelői. A temetés napján az autóforgalmat lezárják a nagyközönség előtt, valamint szigorúan ellenőrzik a járműveket. Egy kordont is felhúznak a család és a többi gyászoló közé, a kordonon belülre a családtagokon kívül csak meghívottak mehetnek be. A megjelentek virágcsokrait segítők viszik majd a sírhoz.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását