2024. április 12. - Gyula

Betett a British Airways Ferihegyen is

A British Airways budapesti járatai közül naponta csak egy járatpárat üzemeltet a szombaton kezdődött és három napig tartó munkabeszüntetés idején.
2010. március 20. szombat 21:49 - HírExtra
A szokásos menetrend szerint British Airways - amely a Malévval együtt a oneworld globális légi szövetség tagja - szombatonként két, más napokon három járatot közlekedtet a londoni Heathrow repülőtérről Budapestre.

A Budapest Airport honlapján közölt járatinformáció szerint a szombat este 9 órakor Londonból érkező járatot törölték. Kora délután egy járat érkezett a Heathrow repülőtérről, és két járat szállt fel Budapestről London irányába. A British Airways szombat délután jelezte, hogy a tervezett egy járatpár mellett sikerült megszervezni egy Budapest-London fél járatpár közlekedését is.

A vasárnapi menetrendben a reggeli és a délutáni Londonba induló járatokat törölték, az onnan érkezők közül pedig a délutánit és az estit szintén törölték. A déli járatpár szerepel a menetrendben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását