2024. május 2. - Zsigmond

Vodafone: a jótékony hálózat

A társadalmi felelősségvállalásban élen járó vállalatokat, alapítványokat, civil szervezeteket jutalmazza az a díj, amelyet fennállásának 10 éves évfordulója alkalmából hozott létre a Vodafone Magyarország.
2010. március 19. péntek 21:17 - HírExtra
Az 5 millió forint támogatással együtt járó Vodafone Társadalmi Felelősség díjat először a Robert Burns Alapítvány vehette át pénteken Beck György vezérigazgatótól a magyarországi látogatáson tartózkodó Kamilla hercegnő jelenlétében a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán.

A vállalat a díjat a brit trónörökös és felesége magyarországi látogatásának tiszteletére hagyományteremtő módon minden évben ezen a napon, március 19-én adja majd át. A díjazottat a Brit Nagykövetség és a Vodafone Magyarország felsővezetőiből álló zsűri választja ki.

A idei díj odaítélésében a Robert Burns Alapítvány adományozás terén tett újító, előremutató lépései játszottak fő szerepet. Az alapítvány tevékenységében kiemelt helyen szerepel az adományok gyűjtése beteg, rászoruló gyermekek számára Magyarországon, kulturális csereprogramok szervezése, valamint a vállalati felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása - tájékoztatta a Vodafone Magyarország az MTI-t.

A mindenkori díjazott köteles a díjjal járó támogatást a saját tevékenységével összefüggő felelősségvállalás projektekre fordítani. A Robert Burns Alapítványt az 5 millió forintot a Kamilla hercegnő által meglátogatott Tűzoltó utcai Gyermekklinika új részlegének létrehozására fordítja, ahol a jövőben a vidéki szülők 24 órán keresztül együtt lehetnek a kórházi ápolásra szoruló gyermekeikkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását