2024. április 29. - Péter

Férfiak! Szabó Erika facér!

Szabó Erika és párja Salinger Richárd szakítottak egymással: de miért váltak el egymástól a fiatalok? A bulvársajtó egyelőre csak találgat.
2010. március 16. kedd 09:59 - Győry S. József
Egyszer minden szerelemnek vége. Ez a közhelyesnek is ható közmondás most Szabó Erikát, a Barátok Közt egykori sztárját, és kedvesét, az író Salinger Richárdot találta meg. Az okok miértjéről egyelőre nem tudunk semmit, egyik fél sem kíván nyilatkozni.

Egyes források szerint a munka állt szerelmük közé, így nem maradt elegendő idő egymásra: jó kifogás mindig szükséges. Erika már nem tagja a népszerű televízió sorozatnak, így logikusan több időt tudna szentelni a magánéletnek. Természetesen ne legyünk gonoszak, a fiatal színésznő éjt nappallá téve dolgozik, színházi próbákra jár, és egy vidéki érdekeltségű rádió felkérésére is rábólintott.

Erika és kedvese immár nem egy pár, szakításukról csak ennyit lehet tudni. Mivel magánéletüket sohasem teregették ki a bulvársajtónak, így konkrét részletekkel most sem tudunk szolgálni. Egyet viszont megígérhetünk: ha bármilyen információt megtudunk a szakításukkal kapcsolatban, azonnal informáljuk Önöket.

Forrás: Storyonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hmm2
2010. április 28. 18:09
facér..jah..a józan laci a palija
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását