2024. április 24. - György

Átverés volt a külföldi munka

Hirdetésekben kínált külföldi munkát a Costa Brava Kft., amellyel kapcsolatban csalás gyanúja miatt indult rendőrségi eljárás Letenyén - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
2010. március 10. szerda 16:40 - HírExtra
Csizmazia Péter tájékoztatása szerint a fertődi és budapesti székhelyű cég 2008 májusától több napilapban, valamint hirdetési újságokban és interneten is kínált külföldi munkalehetőséget. A letenyei rendőrök ezzel összefüggésben üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen.

A letenyei nyomozók olyan károsultak jelentkezését várják, akik megkeresték a Costa Brava Kft.-t a hirdetések miatt kapcsolatba kerültek a munkát ígérő céggel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hotelkulfoldimunka
2010. július 15. 19:42
A mai helyzetben ahol már szinte úgy lehet átmenni a határokon, mint ha csak a szomszéd városba ugranál át a rokonokhoz nem gond a határ melletti városokból kijárni dolgozni, természetesen megtehetjük azt is hogy kiköltözünk. Sok újságban internetes portálon lehet külföldi munkalehetőséget olvasni, ezek között lehet találni nagyon jót, de sajnos átveréseket is. Vigyázni kell és főleg tájékozódni a munka körülményeit illetően és persze a nyelvtudás, ami elengedhetetlen. Meggondolandó hogy milyen munkát vállaljunk is be külföldön, mert lehet, hogy jó fizetést ígér, de vajon milyen a munkakör és vajon megéri e odamenni annyi pénzért? Ezeket a kérdéseket érdemes feltenni mielőtt döntünk a lehetőségek között. www.tiroli.hu
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását