2024. március 29. - Auguszta

Vona Gábor, a hacker, és az IWIW

Vona Gábort házasságtöréssel vádolta egy internetes oldal, pedig csupán az IWIW profilját törték fel, és írogattak a nevébe leveleket - állítja a párt szóvivője, aki lejáratókampányról beszél.
2010. március 9. kedd 10:59 - Pásztor Balázs
Vona Gábor, a becsületet és családot hirdető párt elnöke megcsalta a feleségét - ez a hír, ha igaz lenne, akkor igencsak beárnyékolná egy kifejezetten feltörekvőben lévő pártot. Márpedig az egyik honlap ezt állítja, pontosabban, hogy egy bizonyos Kiss Rozáliával van viszonya a családos pártelnöknek, amit az ő által írt egyik leveléből olvastak ki. Csakhogy Vona IWIW profilját pár hónapja feltörték, és a nevében írogattak leveleket - a pártelnök törölte is a profilt.

– Ismerjük egymást, de nem mondható még barátinak sem a kapcsolatunk – mondta a hírbe hozott nő, aki politikai támadást sejt az ügy mögött. Hasonlóan vélekedik Duró Dóra, a Jobbik szóvivője is (mivel Vona elérhetetlen volt, a szóvivő válaszolt): szerinte is lejárató kampányról van szó. A feltörés tényét azonban elismerte.

"A Jobbik elleni nagykoalíciós lejárató kampány trükkök százaival bővült, a legnemtelenebb hazugságoktól sem riadva vissza. A tavalyi EP-választás előtt Morvai Krisztinát vádolták pedofíliával, most Vona Gábort házasságtöréssel. A Jobbik kormányfőjelöltje ellen jelent már meg ócskán hamisított irat zsidó származásáról, híresztelték róla, hogy cigány, homoszexuális és hogy Putyin pénzeli Oroszországból. Ezek a rágalmak nem sorolhatók az áprilisi tréfák körébe, melynek tíz legviccesebb esete közé sorolta a National Geographic azt a látszólag a csurka.istvan@miep.hu címről küldött körlevelet, melyben a MIÉP örökös elnöke azt is bejelentette: feleségül veszi szeretőjét, Papolczyné Balla Gizellát." - áll a Jobbik témában kiadott közleményében
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H.K.
2010. március 10. 08:52
Ha a fejek alapján ítélkeznénk akkor a fidesz mszp szdsz triumvirátus fejei hamar porban lennének...
helix
2010. március 9. 12:56
Lehet, hogy csak lejáratás, de nem lepődnék meg, ha igaz lenne. Amilyen sunyi feje van...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását