2024. május 5. - Györgyi

Gianni: Az étkezés lehet erotikus!

Az olasz szívtipró, Gianni Annoni(39) hétfő este óriási celeb-bulival ünnepelte, hogy álmai éttermének felújítása befejeződött.
2010. március 8. hétfő 13:59 - Patai Zsuzsi
 A sztárséf ezen a jeles eseményen számolt be a TabuTv riporterének arról, hogy szerinte az étkezés nem csak a létfenntartás miatt fontos, hanem erős szexuális töltettel is rendelkezik. A szakács tehát egy-egy vacsoránál nem csak az ízekre, hanem partnere étkezési szokásaira is odafigyel. És hogy mitől erotikus az evés? Gianni elárulja a videóban!

- A legszebb az, amikor az ember a konyhában együtt tud főzni és bohóckodni - kezdi Gianni. Szoktam együtt főzni a párommal, utána eszünk, és utána, ...hmm... eszünk! Az ételnek van egyfajta erotikája! Ahogy eszi az ember, az már egy kommunikáció. Attól függ, hogy hogy viszed a szádhoz az ételt, hogy eszed meg a desszertet – fejtette ki a tabutv.hu riporterének Gianni Annoni, akivel éttermének felújítása után beszélgettünk.

Az Arany János utcai toszkán stílusban felújított étteremben Gianni arról is beszámolt, hogy nem csak az étkezési szokásokat, hanem egyéb apróságokat is meg szokott figyelni az embereken. - Az ember nagyon sokat kommunikál szemmel, és egyéb mozdulatával is. Úgy gondolom, hogy elsősorban egy nőnek kell elbűvölnie egy férfit! - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gianni, aki jelenlegi párját nem az érkezési szokásai alapján választotta ki.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: tabutv.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását