2024. május 16. - Mózes, Botond

A BRFK nem kommentálja Balogh Zsolt nyilatkozatát

A rendőrség továbbra sem kívánja kommentálni Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatójának a sajtóban megjelent nyilatkozatait - mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője hétfőn az MTI érdeklődésére.
2010. március 8. hétfő 14:33 - HírExtra
Tafferner Éva megerősítette a rendőrség szombati közleményében foglaltakat, miszerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság eddig is és ezután is a hatályos bűntető eljárásjog szabályai szerint folytatja a nyomozást a Budapesti Közlekedési Vállalattal összefüggésben.

A Magyar Nemzet szombati számában Balogh Zsolt, a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatója többi között arról számolt be, hogy nagyságrendileg mintegy hetvenmillió forint jutott Hagyó Miklóshoz rajta keresztül, és hogy azóta tudja: 15 millió forint fér el egy Nokia-dobozban, mert egyszer abban adta át az összeget.

Vasárnap a Hír Televízió Kontraszt című műsorában már arról beszélt a közlekedési vállalat volt megbízott vezérigazgatója, hogy szerinte párthoz vagy pártokhoz kerülhetett a BKV-tól Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyetteshez juttatott pénzből.

Szólt arról is, hogy abból a 70 millió forintból, amely a tudtával, rajta keresztül Hagyó Miklóshoz került, 40 millió forint a szentendrei HÉV utastájékoztató rendszerének többletkifizetéseiből származik. A fennmaradó 30 millió forintból 15 milliót személyesen adott át Hagyónak Lelovics Ottó kommunikációs szakember irodájában. A másik 15 milliót egy olyan informatikai cégen keresztül juttatta el, amely korábban szerződésben állt a BKV-val.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását