2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A Fidesz pótcselekvései

A "mondjon le" kampány pótcselekvés, ideje, hogy programok szülessenek a rendszerszerű korrupció megfékezésére, a paktumrendszer felszámolására - közölte az MDF vasárnap az MTI-vel annak kapcsán, hogy a Fidesz a BKV-üggyel összefüggésben lemondásra szólította fel az MSZP elnökségét.
2010. március 7. vasárnap 22:31 - HírExtra
Az MDF szerint az utóbbi napokban zajló "mondjon le" kampánnyal az ország egy lépést sem tesz előre. Navracsics Tibor Fidesz-frakcióvezető javaslata pedig egy újabb pótcselekvés ezen a téves úton - írta közleményében Kerék-Bárczy Szabolcs szóvivő.

"Ideje lenne, hogy a pártok egymás felszólítgatása helyett a rendszerszerű korrupció megfékezésének módjára is adjanak választ. Fel kell számolni azt a paktumrendszert, amelyben láthatóan nyakig benne van a politika" - áll a közleményben.

Az MDF felszólítja a pártokat, hogy reális programokat, megoldási alternatívákat is mutassanak fel a választóknak. A szóvivő utalt arra: az MDF ezért javasolta már évekkel ezelőtt a Tiszta Kezek Hivatalának felállítását, ezért harcol a tiszta párt- és kampányfinanszírozásért, ezért teszi közzé honlapján a kampányköltségeket, és ezért fogalmazta meg választási programjában a korrupcióellenes harc 10 pontját is, amelynek megfontolását kéri versenytársaitól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását