2024. május 17. - Paszkál

MSZP-s jelöltet rágalmazó szórólap?

Székesfehérvár MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltje hétfőn bemutatott egy ellene irányuló állításokat tartalmazó szórólapot, amelyen az is olvasható: "Gyurcsány Ferenc és Knizse Gyula együtt tették tönkre az országot".
2010. március 1. hétfő 21:02 - HírExtra
A képviselőjelölt a sajtótájékoztatón azt mondta: az 1-es, Fejér megyei választókerületben terjesztett szórólapot a Fidesz jelentette meg, s abban egyebek között az egészségügy tönkretételével, értelmetlen megszorításokban való közreműködéssel vádolják őt.
"Szeretném kijelenteni, hogy az elmúlt ciklusban nem voltam tagja a magyar Országgyűlésnek, így a szórólapon nekem tulajdonított cselekményeket nyilvánvalóan nem követhettem el" - jelentette ki Knizse Gyula.

Hozzátette: meggyőződése, hogy "Magyarországot a Fidesz által képviselt +mindent tagadás+ politikája és a Cser-Palkovics András által megszemélyesített politikai stílus teszi tönkre". Kérte, hogy politikai ellenfelei ezt a fajta politikai stílust tartsák távol Székesfehérvártól, s "ne gerjesszék" tovább azt a társadalmi feszültséget, amelyet a gazdasági válság okoz az emberek mindennapi életében.

A sajtótájékoztatón elhangzottakra Orosz István, a Fidesz városi alelnöke közleményben reagált. Ebben azt írta: "aki az MSZP képviselőjelöltjeként indul a választásokon, annak (...) vállalnia kell a felelősséget az elmúlt nyolc esztendő kormányzati kudarcaiért, ahogy azért is, hogy az MSZP 2010-ben 700 millió forintot vett el a székesfehérvári iskoláktól, óvodáktól, szociális intézményektől".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását