2024. május 5. - Györgyi

Szandi egy idegen férfivel csókolózik! + video

Pintácsi Alexandra, az ország Szandija szégyelli múltját gyerekei előtt, akik végignézték egy idegen férfivel az énekesnőt.
2010. február 24. szerda 09:15 - HírExtra
Szandi jubileumi évét tölti a zenész szakmában, hiszen huszadik éve jelent meg első lemeze Kicsi lány címmel. "Nagyon jól vagyok. 20 éve már a pályán vagyok, tehát magam sem hiszem el, amikor úgy belegondolok. Nagyon jó érzés, hogy ezt ennyi idősen elmondhatom. Valóban nemrégiben megjelent a 18. lemezem és a Szerelmes szívek című film, aminek tizenöt évesen a főszereplője voltam. Az volt abban az évben a legnézettebb mozifilm. Megjelent dvd formájában." - mesélte vidáman a tabutv.hu riporterének az énekesnő.

"Furcsa, mókás, nagyon mókás! És hát a gyerekek azok totál kiakadnak azoknál a részeknél, amikor anya csókolózik egy idegen bácsival. – Anya, de hát az nem az apa!- mondtam, hogy édeseim a rendező bácsi azt mondta, hogy csókolóznom kell azzal a bácsival. Én egy áldozat voltam ebben a filmben." - mesélte széttárt kezekkel az örökifjú énekesnő a tabutv.hu riporterének. "Elmagyaráztam nekik, hogy ez film, ez szerep és muszáj volt, én nem akartam, de muszáj volt. - tette hozzá a Tabu Tv sztárvideójában Szandi, akivel a NévShowR következő adásának forgatásán beszélgettünk.

"Érdekes, hogy három gyermekünk van és a legkisebb, a Csabika az első aki szeret szerepelni. A másik kettő nem. Blankával a legnagyobbal tökre énekelünk két szólamban, szinte nap, mint nap. Tök jól megy neki, nem mászik el. Tomi azt mondta, hogy felfedező szeretne lenni, meg építész mérnök és énekes-gitárom. Hát majd meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre nagyon régen 94-ben megjósolta egy jósnő, hogy lesz három gyermekem. És a három gyermekünkből csak egy lesz zenész." - osztotta meg a tabutv.hu riporterével a már húsz éve pályán lévő énekesnő.

Forrás: tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását