2024. május 4. - Mónika, Flórián

Átadták "a jövő fiatal vállalkozója" díjakat

Átadta "a jövő fiatal vállalkozója" díjakat a Dreher Sörgyárak Zrt., a három díjazott fiatal összesen 7 millió forint kezdőtőkével indíthatja el vállalkozását, amelyhez 6 hónapos szakmai tanácsadást is kapnak - közölte a Dreher kedden.
2010. február 23. kedd 21:08 - HírExtra
Az idei pályázat fődíját, a 3 millió forintnyi kezdőtőkét és 6 hónapos tanácsadást Vincze Viktor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója nyerte el. Ötlete az úgynevezett SOM (System On Module) forradalmasíthatja különböző helyszíneken - otthon, biztonságtechnika, orvosi diagnosztika - alkalmazott eszközöket.

A technikai újdonság a pályázó által végzett piackutatás eredményeire alapozva egy - a magyar piaci igényeknek mindenben - tudásban és árban is megfelelő, saját tervezésű modul.

Vincze Viktor mellett Bruder Márton, megújuló energia hasznosítás pályázatával, Vázsonyi Miklós pedig innovatív rehabilitációs eszköz ötletével győzött.

A Dreher Sörgyárak 2009 októberében negyedik alkalommal hirdette meg "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatot, amelyre bármelyik magyarországi felsőoktatási intézményben tanuló hallgató jelentkezhetett. A pályázat első három helyezettje összesen 7 millió forint díjazásban, valamint hat hónapos jogi, adóügyi és könyvviteli szakmai tanácsadásban is részesül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását