2024. május 18. - Erik, Alexandra

A sztár, aki Loveboxon randizik

Kozsó megelégelte az egyedüllétet, így most a világhálon vadászik párra - ám nem is akármilyen párra. Elsősorban dögös, extrém biszex hölgyeményt keres, akinek a lelke is megfogja. Nem könnyű...
2010. február 22. hétfő 07:38 - HírExtra
Melyik férfi ne akarna megismerkedni egy merész, bevállalós, mohó szexistennővel, aki néha hasonló kaliberű hölgyekkel nyalakodik - és amely játszadozásba néha mi is beszállhatunk? Nos, Kozsó biztos nincs a kivételek listáján, ugyanis több társkereső portálon adott fel hirdetést, amelyben - többek közt - ilyen elvárásoknak kell megfelelnie a leendő barátnőnek. Azonban mennyien hiszik el, hogy az egy éve pár nélkül lévő sztár pont a neten ismerkedne?

- Száz levélből kilencvenkilenc úgy kezdődik, hogy különlegesnek éreznek a bemutatkozó szövegem alapján, és még van bátorságom Kozsó fényképét mellékelni az adatlapomhoz? Ilyenkor próbálom meggyőzni őket, hogy én vagyok. Volt már pár randim, de egyelőre nem találtam meg azt a lányt, akinek a lelke magával ragadott volna - mondta az énekes, de azért továbbra sem adja fel.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását