2022. szeptember 28. - Vencel

A repülőn még mindig a könyv és az újság az úr

Meglepő módon nem az iPod, a laptop vagy a hordozható DVD-lejátszó, hanem a jó öreg nyomtatott sajtó és a könyvek vezetik a legnépszerűbb repülős "útitársak" listáját egy közvélemény-kutatás szerint.
2010. február 13. szombat 10:30 - HírExtra
A Kindle elektronikuskönyv-olvasónak és az iPad táblapécének megjelenése és növekvő népszerűsége ellenére az emberek 73 százaléka nem ezeket, hanem a "low-tech" nyomtatott termékeket viszi magával feltétlenül repülőútjaira a GO Group reptéri és földi szolgáltatásokat nyújtó vállalat által végzett felmérés szerint.

"Üdítő jelenség a régi, jól bevált utazási kellékek töretlen népszerűsége a mai high-tech korszakban" - mondta a cég elnöke, John McCarthy.

Az újságok és könyvek mögött jócskán lemaradva került a második helyre a laptop - mindössze a megkérdezettek 10 százaléka ragaszkodik hozzá -, a sort pedig a hordozható lejátszók (mp3-as és DVD-) zárják 7-7 százalékkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását