2024. április 26. - Ervin

Idős embereket fosztott ki egy rabló Egerben

A gyanú szerint három idős embert is kirabolt, illetve meglopott egy 28 éves férfi Egerben - tájékoztatta csütörtökön a rendőrség az MTI-t.
2010. február 11. csütörtök 15:30 - HírExtra
A gyanúsítottat azt követően fogták el, hogy szerdán kitépte egy idős asszony kezéből annak bevásárlószatyrát - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Soltész Bálint elmondta : a 78 éves egri asszony feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki csütörtökön Egerben a földre lökte, a bevásárló szatyrát a kezéből kitépte, majd autóval elmenekült a helyszínről.

A gyanúsítottat nem sokkal ezt követően a rendőrök elfogták - ismertette a történteket a referens.

A rendelkezésre álló adatok, valamint a gyanúsított személyleírása, illetve a tőle lefoglalt tárgyak alapján megalapozott a gyanú arra vonatkozóan, hogy a férfi, korábban még két, Eger város területén idősek elleni bűncselekmények elkövetésével is kapcsolatba hozható.
Ezeket az ügyeket még vizsgálják - tette hozzá.

A 28 éves férfit az egri rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, ellene rablás valamint két rendbeli lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, továbbá a rendőrség indítványozta előzetes letartóztatásának elrendelését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását