2024. május 16. - Mózes, Botond

Horváth Csaba nem maga írta alá vagyonnyilatkozatát

A Fővárosi Közgyűlés vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottsága fideszes elnöke szerint a szocialista Horváth Csaba helyett a politikus titkárnője javította ki és írta alá a kormánypárti képviselő vagyonnyilatkozatát.
2010. február 3. szerda 19:40 - HírExtra
Szikora Linda az MTI-nek szerdán elmondta: jogilag aggályosnak tartja a kedden történteket, amelynek a bizottság egyik munkatársa volt a szemtanúja.
A bizottság elnöke arról számolt be, hogy a történtek miatt új vagyonnyilatkozat beadására kérte Horváth Csabát, ám a politikus úgy gondolta szabályszerűen járt el, ezért eddig nem adott be új nyilatkozatot.

Hozzátette: jogi szakértőkkel vizsgálják az esetet.
Horváth Csaba szerdán közleményben ígért tájékoztatást az MTI-nek.

A szocialista képviselő bevallásából kedden 101 millió forint "tűnt el" az előző évi adatokhoz képest, utóbb kiderült, hogy a politikus hibás bevallást adott le.

A volt főpolgármester-helyettes kedden azt mondta javítani fogja fővárosi bevallását. Szóbeli közlése szerint a tavalyi 93 millió forintos pénzkövetelése 84 millió forintra csökkent, ugyanakkor pénzintézettel szembeni követelése 3 millióról 8,2 millió forintra nőtt, míg készpénz-megtakarítása 5 millióról 4,5 millió forintra csökkent.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását