2024. április 28. - Valéria

Vasárnap már mind a hat magyarországi sícentrum nyitva lesz

Az intenzív havazásnak köszönhetően egyre több pályát nyitnak meg a hazai sícentrumok, vasárnapra már mind a hat síközpont nyitva lesz - összegezte az MTI szombaton a sícentrumok internetes oldalain található információkat.
2010. január 31. vasárnap 07:41 - HírExtra
Bánkúton újból használhatóak a pályák, vasárnap reggeltől pedig három felvonót is üzembe helyeznek - adta hírül a Bánkút Síklub honlapján szombaton.

Kinyit vasárnap a Dobogókő síközpont is a Pilisben. A rendőrség szombaton késő délelőtt viszont már azt kérte, hogy senki ne induljon autóval Dobogókőre, mert a síparadicsomhoz közeli emelkedőkön elakadt járművek miatt igen veszélyes arrafelé a közlekedés. Lőrincz László, a dobogókői sícentrum vezetője ugyanakkor azt mondta az MTI-nek, hogy nincs tudomása komolyabb forgalmi akadályról.

Megközelítési nehézségek a mátraszentistváni és a visegrádi pályánál is vannak. A Mátraszentistván Sípark weboldala arra hívja fel a figyelmet, hogy a környéken az utak nehezen és csak téli gumival járhatóak. A visegrádi Nagyvillám sípálya internetes oldalán inkább a Fellegvár felőli utat ajánlják azoknak, akik a jelenlegi időjárási körülmények között indulnak el hozzájuk.

Folyamatosan nyitva van az eplényi Skiaréna és a kékesi sícentrum is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását