2024. április 18. - Andrea, Ilma

Téli olimpia: Bene indul

A magyar férfi alpesi sízők vasárnap véget ért válogatóversenyei után Bene Mártont jelölte a február 12-én kezdődő vancouveri téli olimpián való részvételre Kovács Barna, a magyar alpesi sízők szövetségi kapitánya.
2010. január 25. hétfő 12:20 - HírExtra
A Fullsport SC 23 esztendős sportolójának ez lesz az első ötkarikás szereplése, s óriás-műlesiklásban, valamint műlesiklásban állhat rajthoz.

Ezzel teljessé vált a síelők kerete, a női alpesi szakágat Berecz Anna és Döme Zsófia képviseli, míg sífutásban Tagscherer Zoltán és Viczián Vera állhat rajthoz.

"A lányok minden alpesi versenyszámban, így kombinációban is elindulhatnak, de az, hogy valóban rajthoz állnak-e, csak a helyszínen dől majd el" - mondta az MTI-nek Kaszó Klára, a Magyar Sí Szövetség elnöke.

Sílövészetben Tagscherer Imre a válogatóversenyeken jobbnak bizonyult Gombos Károlynál, így ő az elsőszámú tartalék, azaz visszalépés esetén szintén utazhat Kanadába.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását