2024. május 17. - Paszkál

Magyar taekwondo ünnep

Húszéves a Magyar WTF-taekwondo Szövetség (MTKDSZ), ebből az alkalomból Budapesten ünnepeltek szombaton az olimpiai sportág hazai képviselői.
2010. január 10. vasárnap 09:02 - HírExtra
A megjelent sportolók, sportvezetők és bírók jelenlétében átadták a 2009-es év legjobbjainak - Tóth Balázsnak és Kotsis Edinának - járó díjakat.

Patakfalvy Miklós MTKDSZ-elnök, a szövetség alapítóinak egyike, egyben az európai szövetség elnökségének tagja, aki a kezdetektől azon szorgoskodik, hogy a sportágnak itthon minél nagyobb elismertsége legyen, a Nemzeti Sportszövetség sajtószolgálatának így nyilatkozott:

"Amikor elkezdtük ezt az egészet, akkor az eredményességre való törekvés mellett a tekvondó nevelő hatásának megismertetése vezérelt bennünket. Ez a sportág nemcsak a fizikumot, hanem a szellemi képességeket is fejleszti. Igyekszünk minél szélesebb körben megismertetni a tekvondót. Büszkék vagyunk a versenyzőinkre, és örülök, hogy Salim Józsefet követően Tóth Balázs személyében megint van a világ élvonalába tartozó versenyzőnk."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását