2024. május 7. - Gizella

Megtalálták a hajléktalanfosztogatókat

Csoportos rablás megalapozott gyanúja miatt a városi bíróság elrendelte annak a három fiatalnak az előzetes letartóztatását, akik - 13 éves, életkora miatt nem büntethető társukkal - kiraboltak egy hajléktalant Székesfehérváron - tájékoztatta a Fejér Megyei Bíróság csütörtökön az MTI-t.
2009. december 31. csütörtök 16:17 - HírExtra
A határozatot az egyik gyanúsított tudomásul vette, míg a két másik fiatal, azok védője és törvényes képviselője fellebbezett a szabadlábra helyezés érdekében; a fellebbezésről a megyei bíróság fog dönteni - tette hozzá Gieszné Boda Orsolya.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság eddigi adatai szerint a három fiatalkorú és a gyermekkorú fiú "heccből" döntött úgy, hogy megtámad egy hajléktalant - közölte még szerdán a főkapitányság szóvivője. Németh-Kész Mónika elmondta: az 57 éves férfi kedd este a hajléktalanszállóra tartott, amikor rátámadt két 15 éves, egy 16 éves és egy 13 éves fiú.
 
A fiatalok rugdosni kezdték a hajléktalant, aki a földre került; ekkor elvették a nála lévő, aznap összekoldult több ezer forintot és a cigarettáját, majd gyalogosan távoztak. A sértett a támadás során zúzódásos, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A három fiatalkorút a Székesfehérvári Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablással gyanúsítja.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását