2024. május 18. - Erik, Alexandra

Útlezárás építkezés miatt

Az M43-as autópálya csomópontjának építése miatt hétfőtől péntekig éjszakánként többször is lezárják az 5-ös utat Szeged közelében – tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-t.
2009. december 13. vasárnap 10:09 - HírExtra
A forgalomkorlátozásra azért van szükség, mert az épülő M43 autópálya és az 5-ös főút találkozásánál kialakítandó csomópont felüljárójának hídgerendáit emelik be.

December 14. és 18. között 22 és 5 óra között a főút érintett szakaszán a forgalmat a gerendák biztonságos elhelyezése érdekében lezárják, majd a beemelést követő szükséges rögzítések után a várakozó forgalmat váltakozó irányban engedik tovább.

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező konzorcium közösen arra kéri a térségbe utazókat, hogy éjszakánként lehetőség szerint kerüljék el az útszakaszt. Az M5 autópályáról érkezőknek érdemes a Szeged nyugat csomóponton keresztül megközelíteni, illetve elhagyni a várost. Az 5-ös főutat használók pedig Sándorfalva felé, a 4519 jelű összekötő úton kerülhetnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását