2024. június 12. - Villő

A Chelsea edzője nem akarna a Milan ellen eccselni

Nem szívesen találkozna a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében korábbi csapatával, az AC Milannal Carlo Ancelotti, a Chelsea jelenlegi vezetőedzője.
2009. december 11. péntek 11:30 - HírExtra
"A Chelsea-Milan párosítás biztosan különleges lenne - kezdte az olasz szakember, aki kétszer (2003, 2007) nyerte meg a milánóiakkal a legrangosabb európai kupasorozatot. - Azért ha lehet, inkább elkerülném azt, hogy már februárban szembe kelljen néznem Leonardóval. Persze ha mégis, nem okoz majd problémát, a futballban néha kerül ilyen helyzetbe az ember."

A sorsolást jövő pénteken tartják az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában. A csoportelsők csak második helyezettekkel kerülhetnek össze, ugyanakkor azonos országbeli csapatok a sorozat ezen szakaszában még nem találkozhatnak egymással.

Csoportelsők: FC Barcelona (címvédő, spanyol), Real Madrid (spanyol), Sevilla (spanyol), Manchester United (angol), Chelsea (angol), Arsenal (angol), Girondins Bordeaux (francia), Fiorentina (olasz)

Csoportmásodikok: Bayern München (német), VfB Stuttgart (német), CSZKA Moszkva (orosz), AC Milan (olasz), Internazionale (olasz), FC Porto (portugál), Olympique Lyon (francia), Olimpiakosz (görög)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását