2024. május 19. - Ivó, Milán

MSZP: a Fidesz "hozzon el még egy embert" az oltópontoka

Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt, hogy a járvány végéig álljon le minden vakcina-ellenes akcióval.
2009. december 10. csütörtök 18:25 - HírExtra
Budai Bernadett csütörtöki sajtótájékoztatóján arra is felszólította a legnagyobb ellenzéki pártot, hogy a következő időszakban egyetlen dolgot tekintsen feladatának: minél több magyart elvinni az oltásra.

A szóvivő szerint az újinfluenza elleni oltáshoz kapcsolódó zavarkeltés nem az MSZP lelkén szárad, hanem a Fideszén, amely erről naponta tart sajtótájékoztatót azzal a céllal, hogy az ügyben a pártpolitika mentén megossza az országot.

Mint mondta, a Fidesznek úgy tűnik, semmi sem szent, még az újinfluenzát is arra használja fel, hogy kárt okozzon a kormánynak és az MSZP-nek.

Szavai szerint a zavarkeltés ma is folytatódik, és a Fidesz vakcina melletti szavai összehasonlíthatatlanul halkabbak, mint azok, amelyekkel elbizonytalanítják az oltással kapcsolatban embereket.

Budai Bernadett hangsúlyozta: a Fidesznek joga van az Omninvesttel kapcsolatban kérdéseket feltenni és ezekre válaszokat kapni. A legnagyobb ellenzéki párt kérdései nem valós kérdések, csak pótcselekvés, amelynek a célja, hogy elterelje a figyelmet a valós, lényegi kérdésekről - közölte.

Kiemelte: az oltás beadása bizalmi kérdés. Tudja ezt a Fidesz vezérkara is, ezért is kezdték ki és erodálják azt tudatosan nap, mint nap - fogalmazott, hozzátéve: véleménye szerint ezért meri Navarics Tibor frakcióvezető, Szijjártó Péter szóvivő, Pelczné Gáll Ildikó parlamenti alelnök, és Selmeczi Gabriella egészségpolitikus "kerek perec kijelenteni", hogy nem oltatja be magát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását