2024. április 20. - Tivadar

Az 5 legjobb téli szextipp!

Sötét, komor, nyirkos az idő. Szinte semmihez sincs kedvünk. Azaz csak majdnem semmihez... Hiszen az összebújáshoz, egymás kényeztetéséhez, az egész napos erotikus lustálkodáshoz ideális a november.
2009. november 20. péntek 20:00 - HírExtra
Az esték egyre hidegebbek és sötétebbek. Kezdesz befelé fordulni? Ne tedd! Tippjeink segítségével feldobhatod és igazán meghitté, szenvedélyessé és forróvá varázsolhatod a legszürkébb estéket is!

Csak a zokni maradjon!

Nos igen, lehet, hogy kint hideg van – de nem a takaró alatt… Bújjatok alá, takarózzatok be jól, és szeressétek egymást. Vetkőzzetek lassan, élvezzétek ki a pillanatot. Ez most nem a gyors szeretkezés ideje, adjátok meg mindennek a módját. Élvezzétek ki a másik minden porcikáját.

Egy kis plusz játékossággal még szenvedélyesebbé tehető az este: hagyd magadon a zoknit! Hidd el, egy-egy ottfelejtett ruhadarab csak még erotikusabbá tesz.

Forró, meleg gőz

Azaz az örök klasszikus: a fürdőszoba. Első körben legyen a zuhany. Használjátok együtt. Hagyjátok, hogy a forró víz átjárja minden porcikátokat, átmelegítse fázó végtagjaitokat. Lassan, finoman szappanozzátok végig egymás testét – először te az övét, majd fordítva. Ne számítson semmi, csak a pillanat.

Egymáséi lehettek ott, a zuhany alatt is. Vagy… Törölgessétek meg egymást, és irány az ágy. Ínyencebbek folytathatják a simogatást-masszírozást egy testápolóval is.

És ha már fürdőszoba, akkor ott a kád. Romantikus, oldja a stresszt és el is lazít, pláne egy közös fürdő. Hűtsetek be egy üveg pezsgőt vagy bort, gyújtsatok meg pár gyertyán és szóljon valami halk, lágy zene. Van ennél meghittebb pillanat? Aligha.

Bor, tűzhely és szex

A konyhai szex adott. És nem is évszakfüggő… Készíts forralt bort, fűszerezd illatosra. Azt az időt pedig, amíg az ízek összeérnek, használjátok ki. Lehet a szex gyors és szenvedélyes, legyen ez a felvezetés egy hosszabb, elnyújtottabb élvezethez. És mire a bor elkészül, már lesz is mire koccintani.

Aztán kuporodjatok le a tévé elé, nézzetek meg együtt valamilyen romantikus filmet. Hagyjátok, hogy a meleg ital elzsibbasszon kicsit, és újra fellobbanjon a szenvedély.

Nehéz reggelek

Kinek van kedve felkelni? Hiszen reggel, ha lehet, még hidegebb van kint. Induljon hát jól a nap. Ha csöng az óra, akkor ne a fal felé fordulj egyet, hanem a kedvesed irányába. Ébredjetek együtt. Simogasd és csókolgasd addig, amíg benne is feltámad a vágy (ha egyáltalán erre szükség lenne…) Hidd el, az egész napod más lesz majd, ha ilyen jól indul!

+1 A tűz ropogása

Már-már giccses a kép, mégis mindannyian vágyunk rá: elnyúlni a kedves karjaiban, egy puha szőnyegen, miközben a kandallóban halkan ropog a tűz. A végtelen romantikára a mindennapokban azoknak van lehetőségük, akiknek kandallójuk is van.
Forrás: Nana.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását