2024. május 8. - Mihály

Jó reggelt, Fidesz

A Fidesz az új influenza járvány hírének kirobbanása óta politikai és bizalmi kérdésként kezeli a H1N1 vírus ügyét, ezért sokakat sajnálatosan megtévesztett és növelte a járvány elterjedésének a kockázatát - jelentette ki Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója.
2009. november 18. szerda 16:56 - HírExtra
Tóbiás József az MTI-hez szerdán eljutatott közleményében jó reggelt kívánt a Fidesznek, hogy végre észbekapott és szerencsére rájött, hogy nincs baloldali és jobboldali vírus.

A szocialista politikus leszögezi: a magyar kormány az elsők között intézkedett a H1N1-járvány elterjedésének megfékezése érdekében, és a magyar vakcina a Egészségügyi Világszervezet (WHO) listájára való felkerüléssel azt is bizonyította, hogy minőségi és megbízható.

Az MSZP azt javasolja, hogy a járvány tömegméretekben történő elterjedésének megelőzése érdekében mindenkinek minél előbb oltassa be magát családját, környezetét is megkímélendő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Sanya1977
2009. november 18. 22:40
"hogy végre észbekapott és szerencsére rájött, hogy nincs baloldali és jobboldali vírus." Dehogyis nincs! Mindkét oldal maga egy halálos vírus, ami élősködik az ország testén,és kiárúsítja azt!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását