2024. május 20. - Bernát, Felícia

Bochkorék mennek a Neo FM-hez

A Bumerángosok tárgyalnak a Neo FM-mel, így a reggeli műsor úgy fest megmenekülhet. Sőt jobban belegondolva meglehet senki sem lepődne meg, ha minden maradna a régiben csak a cégnevek változnának egy „nagy marketing felhajtás” mellett.
2009. november 5. csütörtök 08:36 - HírExtra
Csendesedik a vihar a népszerű reggeli rádióműsorok körül, lehet, hogy minden marad a régiben, csak a cégért írják át. Jól eladható árucikknek bizonyul a hallgatók derűs ébresztése.

Maradhat a megszokott frekvencián a Bumeráng, ha Bochkorék meg tudnak állapodni a Sláger Rádió helyére lépő Neo FM vezetőivel. A tárgyalások mindenesetre már megkezdődtek.

– A Neo FM nem tett ajánlatot, de tárgyaltunk egy lehetséges együttműködésről. Nekik egy erős műsor kell, nekünk az, hogy a Bumerángot visszaadhassuk a hallgatóknak. Nem egyeztünk meg semmiben, csak „körbeszimatoltuk” egymást – árulta el Bochkor Gábor, akinek szavait a Neo FM-et tulajdonló FM1 konzorcium ügyvezetője, Kádár Tamás is megerősítette.

– Csak annyit mondhatok, hogy a szándékunk nyilvánvaló – nyilatkozta a Borsnak az új rádió képviselője, majd megcáfolta a pletykát, mely szerint csupán Bocsit csábítanák magukhoz:

– Mi nem csak Bochkor Gáborról, hanem az egész műsorról tárgyalunk. Voga János, a Bumeráng társműsor vezetője szerint a legfontosabb, hogy az értük kiálló hallgatók érdekei ne sérüljenek.

– Mindent megtennék a Bumeráng és a hallgatók érdekében, és számukra ez a váltás lenne a legkényelmesebb – mondta el Voga arra utalva, hogyha a tárgyalások sikerrel járnak, akkor továbbra is az eddigi frekvencián lehet majd hallani a műsort. Az egykori biológia-testnevelés szakos tanár el sem tudja képzelni, hogy összeszokott csapatuk szétváljon.

– Köztünk most baromi nagy az egyetértés, csak együtt lépünk. Boros Lajos, aki a kezdetek óta együtt dolgozik Bochkor Gáborral a Bumerángban, egy bimbózó szerelemhez hasonlította a puhatolózó tárgyalásokat.

– Még nem tudjuk pontosan, mik a lehetőségek, de a hallgatók szempontjából jó lenne, ha a megszokott frekvencián jelentkeznénk. Egyelőre csak szemezésről van szó, ebből esküvő is lehet, de az is, hogy soha többé nem találkozunk – magyarázta Boros, aki szem előtt tartja rajongótáboruk véleményét is.

– Ha már a döntés előtt állunk, valamilyen formában biztosan megkérdezzük őket

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását