2024. április 19. - Emma

Antonio Banderas tizenkét évesen kurvázott

Antonio Banderas igen korán kezdte a csajozást: tizenkettő volt, mikor egy prostituált beavatta a szex rejtelmeibe.
2009. október 12. hétfő 09:17 - HírExtra
- José Antonio teljesen kisimult és hatalmas baba volt. Az orvos is azzal viccelődött, hogy úgy nézett ki, mintha már két hónapos lenne. Mindenki a csodájára járt a szomszédságunkban. - mesélte anyja, aki azt is elmondta, kisfia már egész fiatalon nagyon jóképű volt.

- Tudtuk, hogy tisztelni kell egymást és mindig segítettünk otthon. Nem voltunk szigorúan nevelve, de azért konzervatív és mélyen vallásos családban nőttünk fel. A szexről például soha nem beszéltünk otthon. - emlékezett vissza az andalúziai sármőr, aki ennek ellenére korán tapasztalatokra tett szert.

- Lakott az utcánkban egy prostituált. Nagyon tetszett nekem. Tizenkét éves voltam, mikor egyszer pucéran pillantottam meg – ő is észre vett és odajött. Nagyon gyengéd volt, megengedte, hogy megérintsem mindenütt, s ő is megérintett, én pedig szinte azonnal elmentem. Szép emlék marad ez nekem. – elevenítette fel első kalandját Antonio, és azt is megtudtuk, a további élemények sem sokat várattak magukra. Tizenhárom évesen váltott először csókot, és tizenöt volt, mikor elveszítette szüzességét egy buliban, mászkáló emberek és dübörgő zene környezetében.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását