2024. április 27. - Zita

Sarka Kata mellbimbót villantott

A Covergirls divatbemutatóján fellépett Sarka Kata is, aki egy olyan áttetsző ruhát viselt, ami láttatni engedte a melleit.
2009. október 9. péntek 09:39 - HírExtra
A Covergirls megrendezte őszi divatbemutatóját Karsai Zita, Dukai Regina Zimány Linda, Horváth Éva, és Bódi Sylvi segédletével. A kollekcióban a saját ruháik is helyet kaptak, és őket segítette a kifutón többek között Sarka Kata is. Nagy ováció fogadta a kismamát, ennek talán az is lehetett az oka, hogy a ruha alá nem kapott melltartót így a kicsit hűvös teremben a mellbimbói életre keltek.

Több száz vendég jelent meg a divatbemutatón, de a szervezés nem volt túl szerencsés, mert csak nagyon kevesen fértek a kifutó közelébe, így magát a produkciót nem lehetett szemmel követni. A legtöbben a kivetítőn tudták végig követni a show-t, és a címlaplányok kollekcióit. A Bors forrásai szerint elég unalmas volt a divatbemutató, amíg meg nem jelent a kifutón Sarka Kata, aki rögtön magára vonta az emberek figyelmét.

Dögös keblek az áttetsző ruha alatt

A szemlélők egyöntetűen Kata idomait figyelték, magára a ruhára szinte már senki sem emlékszik. Az áttetsző, testre simuló felső alól megejtő tökéletességgel rajzolódott ki Kata keble, mellbimbói pedig büszkén meredve tették próbára a textil szakítószilárdságát. A hatás nem maradt el, igazi ovációval fogadták a szépséges anyukát, a legtöbben azon elmélkedtek, míg Hajdú Péter feleségének a keblein legeltették a szemeiket, hogy vajon jégkockákkal váltotta ki a látványt, vagy esetleg egy erotikus gondolat mozgatta meg így a fantáziáját.

„Nekem fel sem tűnt, de nem tudok mit tenni, a modellek nem viselnek melltartót. Mindenesetre jól éreztem magam a kifutón, ennél több nem is kell. Most, hogy túl vagyok ezen, sietek a kislányunkhoz.” – magyarázta a kismama a divatbemutató után, ahová természetesen a férje is elkísérte.

A büszke férj


„Valóban ennyire feltűnő volt a bimbije? Nem tudtam róla, hogy Kata ilyen kihívóan akar a kifutóra lépni, amikor észrevettem, hogy nincs rajta melltartó, már késő volt. De szó sincs jegelésről, pusztán a látványom izgatta fel.”viccelődött büszkén Hajdú Péter.

Kata mellett közel egy tucat celeb is kifutóra vonult: Szorcsik Viki, Ada, Kisó, a Hooligans, Csepregi Éva, Komár László mellett az önkéntes száműzetésbe vonult Galambos Dorina, valamint a színpadi mozgásban kihívásokkal küzdő Hien is bemutatott egy-egy ruhadarabot.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását