2024. április 28. - Valéria

Dávid szerint a Fidesz belebukhatott volna

"Van olyan ország, ahol ebbe belebukott volna a fél Fidesz és a mögötte álló gazdasági hatalmasságok" - nyilatkozta Dávid Ibolya a CD-ügyről az egyéves évfordulón.
2009. szeptember 16. szerda 10:06 - HírExtra
Húzzák az időt. Az MSZP a titkosszolgálatokat politikai célokra használja fel, és ebben az MDF a bűntársa - kommentálta a helyettes Fidesz-szóvivő, Cser-Palkovics András, hogy a parlament illetékes bizottsága tegnapi ülésén elhalasztotta a döntést Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogának a felfüggesztéséről.Dávid Ibolya és Herényi Károly jelezték: kérik mentelmi joguk felfüggesztését. Az ügyészség június végén kérte ki a parlamenttől bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt az MDF elnökét, illetve egykori frakcióvezetőjét az UD Zrt. ügye kapcsán.

A mentelmi bizottság tegnap nem javasolta viszont Szijjártó Péter (Fidesz) mentelmi jogának felfüggesztését. Draskovics Tibor igazságügyi és Szilvásy György volt titokminiszter jelentette fel a képviselőt, mert Szijjártó azt állította: törvénytelenül hallgattak le, figyeltek meg ellenzéki képviselőket az UD Zrt. ügyében.

A Központi Nyomozó Főügyészség kétrendbeli személyes adattal visszaélés vétségével és egy rendbeli kényszerítés bűntettével gyanúsítja az MDF-es politikusokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását