2024. május 17. - Paszkál

Dundika és a kéjlepedő

Dundika jó mókának tartja az új őrületet, az intim együttlétet megfűszerező lepedőt, de nem szereti a mindenáron a szexre utaló játékokat, tárgyakat.
2009. szeptember 14. hétfő 13:39 - Zelenij Linda
A szex mindenre hatással van a világban, így nemcsoda, hogy megdöbbentő tárgyak sokasága lát napvilágot. A szexi, és valahol perverz kiegészítők most már a hálószoba mellett a konyhában is kezdik átvenni az uralmat.

A legújabb őrületek közé tartozik az orgazmust számláló ágy, Káma-szutra süti, női mell alakú tükörtojás forma, nemiszerv alakú jégkocka tartó.

Pep Torres tervező a sportpályák eredményjelző tábláit ötvözi a szexuális élettel, feltehetőleg abból kiindulva, hogy sokan sportot űznek az intim együttlétekből -és így született meg az orgazmusszámláló lepedő.

Amíg a méltán népszerű Twister elsősorban a gyerekek ügyességi játéka, melyben a játékmester határozza meg, ki melyik színre tegye a kezét és a lábát, a Karmasheetra ennek a felnőtt változata. Itt nem egy nyilat kell pörgetni, elég ha megkeressük kedvenc számunkat. Ezeken kell párunkkal együtt elhelyeznünk a talpunk, tenyerünk, térdünk, könyökünk és fenekünk a változatos pozíciók eléréséhez. Bár a nyolcezer-kétszáz forintért kínált játékszernél akadnak egyszerűbb és olcsóbb szex-étvágygerjesztők is. A reggeli összebújáshoz adhat kedvet például a női mellekre emlékeztető tükörtojás, aminek az elkészítéséhez szükséges forma már ezernyolcszáz forintért beszerezhető.

Persze az édesszájúak sem maradnak ki a kínálatból, ők szexpóz-sütivel dobhatják fel az estéiket. A nyolcféle forma négyesével csomagolva került a polcokra, ahonnan kétezer forintnyi svéd koronáért kínálják azokat. De izgalmas lehet a cukorkából készült fehérnemű is. A gyártók a nőkre és a férfiakra is gondoltak egyaránt.

„A Twister nevű ügyességi játékot több filmben is láttam már, tényleg bonyolult alakzatokra készteti a résztvevőket. Ennek az erotikus változatát, a Karmasheetrát szívesen kipróbálnám a férjemmel. Ez kivételesen jó mókának tűnik, de amúgy nem vagyok oda a szexre erőltetetten utaló alkotásokért” – árulta el Dundika.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását