2024. május 3. - Tímea, Irma

Fülledt erotika, és rengeteg szex

Ez a hétvége csakis a testi szerelemről fog szólni, eljött az Erotika Parádé ideje! Rengeteg pornósztár kapott meghívást a rendezvényre, ahol élőben még egy pornófilmet is össze fognak dobni a nézők segítségével.
2009. augusztus 28. péntek 17:59 - Kővári Adrienn
Most hétvégén nagyszabású rendezvénynek ad otthont a Lurdy Ház, ugyanis ott rendezik meg az Őszi Erotika Parádét. A két nap alatt rengeteg műsor és természetesen vásár várja majd az érdeklődőket.

Ha valaki még sosem fordult meg ehhez hasonló rendezvényen, az el sem tudja képzelni, hogy mi várja majd őt a Lurdy Házban. Aki szégyellős a szex terén, talán még prűdnek is mondaná magát, az jobb lesz, ha messziről elkerüli a Renegade Pub-ot. Meztelen lányok és férfiak fogják ugyanis szórakoztatni a közönséget 28-án, és 29-én.

Élő pornófilm

Erotika Parádé
Időpont: augusztus 28-29
Helyszín: Lurdy Ház Renegade Pub
Kapunyitás: péntek 16:00
Péntek: 2995 forint
Szombat: 3490 forint
Szombat esti parti: 2000 forint (levásárolható)
A legérdekesebb programnak egy teljesen új műsorszám ígérkezik, ami egyenesen Judy Nero fejéből pattant ki. Lévai Adriennel karöltve szeretnének pornófilmet rendezni élőben, ami több szempontból is élvezetes lehetne. A stáb egész este forgatna, hogy minél több pikánsabb jelenetet felvehessen. Az ötletgazdák a közönségnek is szabad kezet adnak, mert majd ők választhatják ki a pózokat. Lévai Adriennék remélik, hogy majd tényleg vevő lesz erre a közönség. Mivel eddig ilyen produkció még nem volt, így nem tudják, hogy mire számíthatnak.

„Szerintem nagy sikere lesz, hiszen az emberek majd eldönthetik, hogy mi történjen a színpadon, amúgy is nagyon szeretnek bekiabálni. Majd odaadjuk nekik a mikrofont, s akkor elmondhatják, hogy a fiú, és a lány éppen mit csináljanak. Azért fog nekik tetszeni, mert amikor kész lesz a film, akkor azt mondhatják, hogy „Hű, ebbe én is beleszóltam!”” – mesélte Lévai Adrienn.

Ráadásul nemcsak egyszerű pornófilmet forgatnak majd, hanem lesznek itt hardcore, leszbishow, és még gruppen szexjelenetek is.

Sikerült utolérnünk Lévai Adrienn, erotikus modellt, aki az Erotika Parádé háziasszonya lesz. Megkérdeztük tőle, hogy egyáltalán milyen mértékben van igény egy ilyen rendezvényre, s arról is faggattuk, hogy tulajdonképpen mire jó ez. A háziasszony örömmel mesélt a HírExtrának a túlfűtött hétvégéről.

Mire számítson, aki kilátogat erre a rendezvényre?

Egy olyan ember, aki még sosem volt vett részt ilyen összejövetelen az talán azt sem tudja, hogyan is zajlik ez. Lévai Adrienn nem egyszer találkozott olyan kíváncsiskodó emberekkel, akik betoppantak egy-egy ilyen találkozóra, s ott nagyon meglepődtek.

Rengeteg sztárfellépő lesz jelen, akik alatt pornószínészeket, modelleket kell érteni. „Most lesznek új lányok is, és ami extrémebbe teszi a hétvégét, az az élő pornófilm forgatás, ilyen eddig még nem volt. Ezt Judy Neroval fogjuk interaktívabbá tenni, a nézők majd beleszólhatnak, hogy milyen pózban csinálják éppen a színészek. Rendező instrukciókat adhatnak majd” – mesélte lelkesen Lévai Adrienn az Erotika Parádéról.

Mivel a helyszín elég kicsi, ezért sokkal barátságosabb környezetre számíthatnak az érdeklődők, inkább nevezhetnénk ezt egy erotikus bulinak, mintsem expónak. A színpadon állandóan műsorok fogják szórakoztatni az embereket, válogathatnak a sztriptíz és a leszbishow közül.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását