2024. április 25. - Márk

Korai magömlés? Íme, a megoldás!

A férfiak jelentős része küzd szexuális teljesítménygondokkal, amik közül a merevedési zavar, illetve a túl rövid idő alatt bekövetkező ejakuláció a két leggyakoribb.
2009. augusztus 24. hétfő 07:24 - HírExtra
A korai ejakuláció kortól függetlenül bárkinél kialakulhat, és tartós szexuális zavarokat is okozhat. Valamennyi párkapcsolatot megkeseríti ugyanis, ha az ágyban a férfi önbizalma fokozatosan csökken, a nő kielégületlensége viszont egyre csak nő. Az így születő indulatok egy idő után biztosan a kapcsolat életképtelenségét eredményezik.

Habár nincs mehatározva, hogy mennyi ideig kell bírnia egy férfinak, mindenki érzi, ha túl rövidre redukálódik az aktívan ágyban töltött percek száma. Van, aki aktus közben maximum 3-5 percig bírja, míg, ha orálisan kényeztetik, nincs panasza.

Míg akad, aki annak ellenére, hogy rendszeres, aktív, szexuális életű kapcsolatban él, két perc alatt elsül.

Ha Te is hasonló gondokkal küzdesz, ne csüggedj, van megoldás! A legfontosabb szabály, hogy a bizonytalan eredetű készítmények helyett minden esetben fordulj szakemberhez, jelen esetben urulógushoz. Ő a megfelelő vizsgálatok elvégeztetése után a legcélravezetőbb tanácsokkal és valóban hatásos eszközökkel segít megszűntetni a kellemetlenségeket.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását