2020. október 21. - Orsolya

Facebookon és Twitteren a magyar kormány

A Facebookon és a Twitteren is tájékozódhatnak az érdeklődők az idei augusztus 20-i ünnepségsorozat részleteiről.
2009. augusztus 14. péntek 18:49 - HírExtra
A Facebook közösségi portálon, és a Twitter közösségi mikroblogon naponta többször frissülő hírekkel látják el a kormányzati profil követőit.

Az Ország Tortája rendezvényt például percről-percre közvetíti majd a www.twitter.com/augusztus20 profilon a Miniszterelnöki Hivatal egyik munkatársa. A regisztráló csatlakozókat az állami ünnep történetébe, a programok részleteibe és kulisszatitkaiba is bevezetik a "tweet"-nek nevezett rövid mikroblogbejegyzések. A felhasználók azonnal reagálni is tudnak a hírekre.

De a kormány Facebook-profilján is "megízlelhető" az Ország Tortája: a www.facebook.com/orszagtortaja platformhoz csatlakozva az eseménnyel kapcsolatos tengernyi információhoz, kép- és videóanyaghoz juthat a felhasználó, és szintén van lehetőség a személyes kommentárra.

Emellett az ismert kormányzati online fórumok is rendelkezésre állnak: a www.magyarorszag.hu/augusztus20 honlap és a www.augusztus20.freeblog.hu blog szintén eligazítanak az ünnep programjaival kapcsolatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását