2024. május 17. - Paszkál

Mentősökre és rendőrökre támadt egy férfi

Megtámadta a mentősöket és a rendőröknek is nekiment egy német férfi Fonyódon, akiről kiderült, hogy drogot fogyasztott - közölte a rendőrség az MTI-vel szerdán.
2009. augusztus 5. szerda 11:30 - HírExtra
A 39 éves német állampolgárságú férfihez azért hívták ki a mentősöket, mert a fonyódi vasútállomáson leugrott a beérkező vonatról és könnyebben megsérült, ám a férfi a kiérkező mentősökkel agresszíven viselkedett és több alkalommal feléjük szúrt egy körülbelül hét centiméter pengehosszúságú késsel, majd elszaladt - számolt be a kedd délután történtekről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfit nem sokkal később a járőrök feltartóztatták, aki a rendőrökkel szemben is erőszakosan viselkedett - mondta Bíró Gábor, hozzátéve: a rendőrök elvégezték a drogtesztet, amely pozitív eredményét mutatott.

A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indított eljárást a fonyódi rendőrkapitányság.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását