2024. május 27. - Hella

Kajak-kenu: magyar arany!

Két-két arany- és ezüst-, valamint egy bronzérmet nyert a magyar kajak-kenu válogatott a lengyelországi Ostrodában zajló felnőtt és korosztályos maratoni Európa-bajnokság második, szombati versenynapján.
2009. július 25. szombat 21:20 - HírExtra
A győri versenyző - a hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint - két német riválissal vívott nagy csatát a 25,5 km-es táv elején, aztán az utolsó előtti körben lerázta az egyiket, majd a vége előtt nagyjából háromnegyed körrel "megszabadult" a másiktól is, így végül magabiztosan győzött.

A férfiak nem szerepeltek ennyire jól, náluk egy 12. hely jelentette a maximumot (C-1 - Devecseri Ádám), a kajakosoknál kormányproblémák miatt egyik magyar induló sem fejezte be a versenyt.

Az ifjúságiaknál egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szerzett szombaton a magyar válogatott: női K-2-ben Varga Györgyi és Terék Vivien nyert, a Fónagy Júlia, Szabó Renáta duó pedig harmadikként ért célba, míg férfi K-2-ben Nagy Péter és Pálinkás Szilveszter, C-2-ben pedig Pálfi Márió és Zetkó Adrián lett második.

Az Eb vasárnap zárul.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását