2024. május 18. - Erik, Alexandra

Cozmára emlékeznek a magyar-románon

A február 8-án meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázóra emlékeznek az augusztus 12-i magyar-román barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt.
2009. július 25. szombat 07:30 - HírExtra
Erről Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke tájékoztatta pénteken az MTI-t.

A csütörtöki Újpest-Steaua Bucuresti Európa Liga-mérkőzésen történt szurkolói rendbontás kapcsán a sajtófőnök elmondta: a válogatott meccsen - mivel nincs tétje - reménykedni lehet benne, hogy a drukkerek jobban koncentrálnak majd a futballra, mint egymásra, másrészt a Cozma-emlékezés visszafogja majd az indulatokat. De a Puskás Stadionban így is lesz egy üres, a táborokat elválasztó szektor.

A mérkőzés egyik díszvendége Petre Cozma, a meggyilkolt román játékos édesapja lesz, és a találkozón képviselteti magát az elhunyt beállós klubja, az MKB Veszprém is. A kézilabdások ugyanakkor nem lesznek jelen, mert aznap utaznak el egy nemzetközi tornára Németországba.

Az MLSZ felkészült arra is, hogy erdélyi szurkolók a meccs napján vásárolnak majd jegyet - szemben azokkal, akik a román szövetségnek biztosított belépőkhöz Bukarestben jutnak hozzá -, így Ártándon, Gyulán, illetve Békéscsabán az IBUSZ-kirendeltségeken is lesz jegyvételi lehetőség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását