2024. április 29. - Péter

Bosszúból fojtotta meg a lányt

Beadványának többszöri visszautasítása miatt fojtotta meg a helyi panaszhivatal vezetőjének lányát egy feldühödött kínai kérelmező.
2009. július 25. szombat 07:51 - HírExtra
Az 52 éves Fang Jung Hupej (Hubei) tartomány panaszirodájánál szerette volna elérni, hogy visszakapja a helyi kormányzat gazdasági osztályán korábban betöltött állását, amelyet gyilkosság elkövetése miatt 20 évvel ezelőtt veszített el.

A börtönből 2006-ban szabadult férfi már ötödször próbálkozott beadványával, amikor a hivatal vezetője közölte vele, hogy kérése teljesíthetetlen, és ne reménykedjen abban, hogy valaha is visszakapja egykori pozícióját.

A feldühödött Fang ezért ágyában megfojtotta a hivatalvezető 19 éves lányát, majd nem sokkal később felakasztotta magát.

A férfi végső elkeseredettségét jelzi, hogy holtteste mellett kilenc nevet tartalmazó halállistát találtak, rajta a következő feljegyzéssel: "Tisztában vagyok a lehetőségeimmel. Mivel a magas rangú tisztségviselőket nem tudom megölni, ezért gyermekeikkel végzek, hogy életük végéig fájdalmat érezzenek".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását