2024. április 19. - Emma

Jön a Steaua, zajlanak az előkészületek

Nagy érdeklődésre és komoly biztonsági óvintézkedésekre lehet számítani csütörtökön az Újpest-Steaua Bucuresti labdarúgó Európa Liga-selejtezőn.
2009. július 22. szerda 14:11 - HírExtra
"Elővételben eddig több mint háromezer belépő elfogyott. Érdemes tehát nem a meccs napján megvásárolni a jegyeket, hiszen azok csütörtökön már teljes áron lesznek kaphatóak" - mondta a lila-fehér klub honlapján Gyimesi Kende szervezési igazgató.
Gyimesei szerint a Megyeri úti kapun keresztül csak a sajtó-, a VIP- és a teherbeléptetés zajlik majd, a szurkolók csak a Mildenberger utca felőli kapukon léphetnek a stadionba. Hozzátette, legkorábban két órával a kezdés előtt lesz erre lehetőség.

"A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ennek megfelelően igen jelentős rendőri előkészületekre került sor már eddig is – országos és budapesti szinten. Az Újpest FC rendezői gárdája 180 fővel képviselteti magát a Szusza Ferenc Stadionban" - mondta Gyimesi, aki elárulta: kiemelt figyelmet fordítanak majd a Steaua szurkolóinak szigorú beléptetésére.

A szervezési igazgató arról is beszámolt, hogy a D lelátónál biztonsági háló kerül kifeszítésre, amely ugyan zavarhatja a nézők "komfortérzetét", de korábban néhány szurkoló dobálózása nagy károkat okozott a klubnak, s ezt szeretnék vele elkerülni.

Az első találkozón az Újpest idegenben 2-0-ás vereséget szenvedett, a visszavágót csütörtökön 19:45-től rendezik a Szusza Ferenc Stadionban. Bukarestben a román szurkolók egy magyar nyelvű, gyalázkodó feliratot feszítettek ki, valamint megdobálták az újpesti játékosokat, de szurkolói összecsapásra nem került sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását