2024. április 29. - Péter

A szállodai szex

A filmekben előszeretettel kapcsolják a megcsalásos sztorikat a szállodai szobához, kisebb motelekhez, fogadókhoz. Vajon a valóságban is ilyen sokan vesznek ki egy éjszakára szállodai szobát csakis a felhőtlen szex miatt?
2009. július 19. vasárnap 14:43 - HírExtra
Valójában mindenki fantáziál arról, hogy egyszer úgy szeretkezhessen a partnerével, hogy ne kelljen tekintettel lenni a szomszédra, a gyerekekre, szülőkre, kutyára, macskára, bárkire. Egy szállodai szoba, pontosan ezt a szabadságot adja meg a hétköznapokban amúgy konzervatívabb embereknek.

Megcáfolhatatlan tény, hogy még a saját otthonunkban is vannak bizonyos korlátok és szabályok, amiket nem feltétlenül tudatosan tartunk be. Csak úgy jön és kész. Egy szállodai szoba négy fala közt bármi történjék is, az a szállodában marad. Nincsenek mérgesen átkopácsoló szomszédok, nincs ott a kisgyerek, aki a mellettetek lévő szobában alszik, és egyáltalán nem fenyeget a veszély, hogy bárki rátok nyisson.

A sok plusz szolgáltatásról már nem is beszélve. Otthon nincsen szobaszerviz, nem készítenek a hálótokba behűtött pezsgőt eperrel és rózsákkal a vázában. Ami pedig a nőknél nagyon is fontos, nem kell takarítani és ügyelni arra, hogy a lepedő mindig gyűrődésmentesen álljon az ágyon. Egyszóval: kényelem.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. július 21. 21:18
Menjetek vidékre,ott van sok olcsó családi ház,szomszédmentes...
missnyaf
2009. július 20. 07:52
Én szállodában dolgozom,és naponta több ilyen pár is megfordul, van,aki rendszeresen visszajár...csak az a fura,mikor kézen fogva bejönnek,és az egyik telefonon beszél és mondja,hogy én is szeretlek..és utána bemennek a szobába..szobaszerviz meg minden...
kaktuszpapa
2009. július 19. 15:34
Hát igen. Mennyit is költ az állam az MTI-re? Rohadtul megéri!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását