2024. május 4. - Mónika, Flórián

Magyar áldozat Horvátországban

A viharos időben leguruló kövek miatt halt meg egy magyar állampolgár szombaton a horvátországi Krk szigetén, más adriai partszakaszon anyagi károkat okozott az ítéletidő.
2009. július 18. szombat 20:35 - HírExtra
A Jutarnji List napilap internetes kiadása a Tengermellék-Hegyvidék (Primorsko-Goranska) megyei rendőrkapitányság közlésére hivatkozva számolt be arról, hogy kőgörgeteg okozta egy magyar állampolgár halálát Krk szigetén. A tragédia Stara Baska és Punat települések között, egy nem kiépített strandon történt, a rendőrség vizsgálatot indított az eset kapcsán. A zágrábi nagykövetségen az MTI érdeklődésére a haláleset részleteiről az ügyeletes konzul nem tudott beszámolni, mert a rendőrségtől még nem kaptak hivatalos tájékoztatást.

Horvátország adriai partszakaszán a viharos időjárás több helyütt is gondokat okozott.

A horvát televízió (HRT) arról számolt be, hogy Zára (Zadar) kikötőjében két komphajó összeütközött a heves széllökések miatt, de senki nem sérült meg. A vízi mentőknek több hajóról is mentenie kellett az utasokat és a személyzetet, számos vízi járművet össze is törtek a hullámok. A hegyi mentőknek a Velebit-hegységben kellett hegymászókat mentenie.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását