2024. április 29. - Péter

Fidesz: Az MSZP nem oldja meg a problémákat

Az MSZP nem oldja meg a devizahitelesek problémáit azzal, hogy minden nap fűt-fát ígér sajtótájékoztatókon - közölte Koszorús László, országgyűlési képviselő a kormánypárt szerdai tájékoztatójára reagálva.
2009. július 15. szerda 15:57 - HírExtra
A Fidesz szerint erős kormányra és valós intézkedésekre volna szükség - írta közleményében az ellenzéki politikus. Kovács Tibor, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten azt mondta, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) haladéktalanul vizsgálatot kell folytatnia egyes kereskedelmi bankoknál az egyoldalú szerződésmódosítások miatt.

A politikus emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés tavasszal fogadta el azt a törvényt, amely korlátozta a bankok egyoldalú szerződésmódosításának jogát. Kovács Tibor elmondta, olyan levelek érkeznek hozzájuk, hogy még a törvény augusztus elsejei hatályba lépése előtt a bankok igyekeznek abszurd indokokra hivatkozva, saját érdekeiknek megfelelően átalakítani a szerződéseket.

Kérdésre válaszolva a frakcióvezető-helyettes közölte, két pénzintézettel, a CIB Bankkal és a Raiffeisen Bankkal kapcsolatban érkeztek hozzájuk panaszok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását