2024. május 2. - Zsigmond

Románc a láthatáron! Puskás Peti összebújna Tóth Gabival!

Újabb szerelem van születőben? Puskás Peti bevallotta, hogy igenis bejön neki Tóth Gabi, és még össze is jönne vele. Vajon mit szólhat ehhez az énekesnő?
2009. június 11. csütörtök 07:09 - HírExtra
A VIVA Comet gálán Tóth Gabi, és Puskás Peti előadott közösen egy dalt, ami finoman szólva is szexuálisan túlfűtött volt. De ez is volt a cél, mert a férfi és nő között lévő szexuális feszültségre helyezték a hangsúlyt.

Puskás Peti elmesélte, hogy érdekes volt, mert a próbák során annyira nem jött össze sosem a túlfűtött légkör, míg a színpadon minden átjött, aminek át kellett jönnie. Mindenki tetszését elnyerte a szexi produkció.

Sokak fejében szöget ütött, hogy mi van akkor, ha tényleg van valami a két fiatal között. Puskás Peti pedig nem kertelt, elmondta a Tabu Tv-nek, hogy azért is jó csinálni Gabival ezt a produkciót, mert nagyon bejön neki, mint nő.

Egy új szerelem van születőben?

- Nagyon szeretem a habitusát, ő egy vagány csaj, akire tényleg azt lehet mondani, hogy előadóművész, aki egyszerűen ösztönösen jól csinálja azt, amit csinál, és persze egy gyönyörű csaj! A lábait imádom, de többet nem mondanék! - mosolyodik el Puskás Peti.

Ráadásul azt is elárult a színész-énekes, hogy már sokat gondolkodott azon mi lenne, ha összejönne alkalmi színpadi partnerével, Tóth Gabival.

- Szerintem azért kemény kapcsolat lenne a miénk! Lehet, hogy belekezdhetnénk, de nem tudom hogy meddig tartana igazából, hiszen mind a ketten nagyon makacs emberek vagyunk, és hát főleg Gabi ilyen. Vitatkoznánk napi nyolcvankétszer, az biztos! – tette még hozzá Puskás Peti.

Az biztos, hogy ebbe Gabinak is lenne egy-két beleszólása, hát még Balázsnak, a barátjának.
Forrás: HírExtra/Tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását