2024. június 17. - Laura, Alida

Bajnai magyarázza a bizonyítványt

A magyarországi adórendszer változtatásai azt a célt szolgálják, hogy az országban megérje dolgozni, az adórendszer igazságosabb legyen, és hogy ne lehessen kikerülni az adózást - mondta Bajnai Gordon az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) országos vezetői értekezletén.
2009. június 5. péntek 11:53 - HírExtra
A miniszterelnök hangsúlyozta: a kormány első intézkedései azt szolgálták, hogy Magyarországon az egyensúly helyreálljon, ennek érdekében a kormány 2009-2010-ben 1.300 milliárd forinttal fogja vissza az állami kiadásokat. Így jövőre Magyarország azon kevés uniós ország közé fog tartozni, ahol csökken majd az államháztartási hiány, míg a legtöbb tagállamban emelkedik.

Bajnai Gordon kiemelte: az egyensúly érdekében tett lépéseket követően foglalkozni kell azzal, hogy a gazdasági növekedés feltételeit is javítsa a kormány, hogy emelkedjék a mostani 57 százalékos foglalkoztatási szint, az adóváltozások a foglalkoztatás bővítését is célozzák.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását