2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Lesz elegáns futball?

Florentino Pérez frissen visszatért klubelnök kedden mutatta be a sajtónak a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé hétfőn kinevezett Manuel Pellegrinit.
2009. június 2. kedd 13:40 - HírExtra
A klubelöljáró intelligens profinak nevezte a két évre szerződtetett chilei trénert, s megemlítette, hogy Pellegrini sokat dolgozó, kiegyensúlyozott edző, aki mindig labdatartásra és elegáns futballra törekszik.

"Büszkeséggel tölt el, hogy rám esett a választás egy ilyen fontos klubnál, talán a világ legfontosabb klubjánál" - jelentette ki az 55 éves szakember, aki az elmúlt öt idényben a Villarrealnál ért el sikereket.

Pellegrini megosztotta még a Santiago Bernabéu Stadionban összegyűlt szakmai hallgatósággal, hogy már 23 éve, amikor elkezdte edzői pályafutását, a Real Madrid lebegett célként a szeme előtt.

"Ma ez az álom valósággá vált" - tette hozzá.A Real Madrid új trénere korábban hazájában, továbbá Ecuadorban és Argentínában is dolgozott. A királyi klubnál Juande Ramónt váltja a kispadon, akinek nem újították meg a lejáró kontraktusát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását