2024. június 16. - Jusztin

Oda a válogatottbeli szereplés?

Ismét sérült Andrés Iniesta, a spanyol labdarúgó-válogatott és a friss Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona Európa-bajnok középpályása.
2009. május 30. szombat 14:10 - HírExtra
A katalánok kiválóságának a jobb térdével van a baj, s ha nem kezelik és pihentetik kellőképpen, veszélybe kerül szereplése a spanyol nemzeti együttes színeiben a Konfederációs Kupán.

Minderről szombati számában írt a Marca című sportlap. A népszerű spanyol újságban Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője is aggodalommal szólt a lehetséges negatív következményekről:

"Andrés térde már a BL-döntő előtt sem volt teljesen rendben, a római fináléban pedig még rá is sérült, úgyhogy rendkívül gondos ápolásra van most szüksége.

Amíg nem lesz százszázalékos állapotban, addig szó sem lehet futballról, s ha nem gyógyul meg tökéletesen, akkor nem játszhat a Konfederációs Kupán sem. Itt már nem is a közelgő meccsekről van elsősorban szó, hanem Andrésnek a pályafutásáról, mert annak folytatása is veszélybe kerülhet..." - nyilatkozta a vezetőedző.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását